Verhuizen project

Zakelijke projectverhuizingen

Verhuist u met uw school, (zorg)instelling of bedrijf naar een nieuwe locatie? Of staat er een interne verhuizing op de planning? In beide gevallen gaat u een spannende tijd tegemoet. Een zakelijke projectverhuizing brengt veel voorbereiding, werk en risico’s met zich mee. De planning moet uiterst flexibel en betrouwbaar zijn, zodat de doorlooptijd van de verhuizing kort is en u zo snel mogelijk weer up and running bent. Bomhof weet dit als geen ander en is uw ideale verhuispartner. Wij werken met zorgvuldige draaiboeken en staan ook in de avonduren en in het weekend voor u klaar. Alles om u zo snel mogelijk naar uw nieuwe onderkomen te verhuizen.

Erkende Verhuizers voor uw projectverhuizing

Als onafhankelijke verhuizer met daarnaast jarenlange ervaring in projectverhuizingen kunnen wij voor, tijdens en na uw verhuizing verschillende werkzaamheden voor u verzorgen. Van het inpakken van uw (bedrijfs)inventaris tot het aansluiten van uw computers op de nieuwe locatie: wij verzorgen uw projectverhuizing van A tot Z.

  • Inpakken van uw gehele inventaris en meubilair in het juiste beschermingsmateriaal
  • Laden, transporteren en lossen
  • Uitpakken van al uw inventaris op de nieuwe locatie
  • Demontage en montage van meubels en kapstokken
  • Demontage en montage van raamdecoratie, klimtoestellen en dergelijke (onze handyman service is ook zakelijk in te zetten)
  • Aansluiten van apparatuur, zoals printers en computers

Projectverhuizingen op maat

Onze projectverhuizingen gebeuren altijd op maat. U kunt er dus ook voor kiezen om een deel van de verhuizing zelf op te pakken. En heeft u tijdelijke opslagruimte nodig voor uw inventaris, dan kunt u gebruik maken van onze opslagfaciliteiten. Uw inboedel wordt dan in opslagcontainers in ons magazijn opgeslagen. Dit magazijn is verwarmd, beveiligd en voldoet aan de strengste eisen. De containers worden op de juiste manier afgesloten, zodat stof geen kans krijgt. Uw inventaris ontvangt u na de opslagperiode (van één dag tot onbepaalde tijd) dan ook weer in perfecte staat terug.