Internationaal

Verhuizen naar het buitenland

Bent u van plan om naar het buitenland te verhuizen, binnen Europa of intercontinentaal? Bomhof kan uw gehele verhuizing uit handen nemen. Wij verhuizen u wereldwijd naar iedere gewenste bestemming, en helpen u met het veilig transporteren van uw inboedel. Wij zorgen ervoor dat uw meubels en persoonlijke spullen snel en veilig op de plaats van bestemming komen. U kunt bij ons terecht voor het verhuizen van uw complete inboedel, maar ook voor het verhuizen van enkele meubels. Ook bieden wij opslagmogelijkheden voor (een deel van) uw inboedel.

Internationaal verhuizen

Internationaal verhuizen vraagt verregaande kennis en ervaring. Waar u ook heen verhuist, wij weten hoe wij uw internationale verhuizing in goede banen moeten leiden. Binnen Europa rijden wij met eigen vrachtwagens. Op uw nieuwe woonadres helpen onze eigen verhuizers u met lossen én zorgen zij ervoor dat uw spullen op de juiste plek in uw woning komen te staan. Verhuist u naar een land buiten Europa (intercontinentaal), dan organiseren wij voor u de zeevracht of luchtvracht. En dankzij ons wereldwijde agentennetwerk staan er ook dan bij uw nieuwe adres verhuizers klaar. Zij helpen u met de inklaring van de spullen, het lossen en het monteren van meubels.

Uw internationale verhuizing

Wat u precies moet regelen als u gaat emigreren, is per land verschillend. Wat voor iedere internationale verhuizing wel hetzelfde is, is dat er veel op u afkomt. Wij zorgen er graag voor dat uw verhuizing niet iets is waar u zich zorgen over hoeft te maken. Van het inpakken van de verhuisdozen tot het regelen van de douanepapieren en de juiste verzekeringen: met Bomhof hoeft u zich geen zorgen te maken over het transport van uw inboedel.