Verhuiscontainer

Is de levering van uw nieuwe woning uitgesteld? Heeft u uw huidige woning al verkocht, maar heeft u nog geen nieuwe woning op het oog? Of gaat u verbouwen en moeten uw meubels daarom tijdelijk ergens anders ondergebracht worden? Geen probleem, u kunt altijd gebruik maken van de verhuiscontainers van Bomhof. Wij verzorgen het transport en de opslag, u hoeft alleen maar in te pakken. En heeft u uw spullen weer nodig, dan brengen wij de containers naar uw nieuwe adres.

Verhuiscontainers aan huis

Onze verhuiscontainers worden bij u aan huis geleverd, zodat u meteen kunt beginnen met inladen. Uiteraard nemen wij hiervoor allerhande beschermingsmaterialen en professionele hulpmiddelen voor u mee, denk aan garderobedozen en schilderijenboxen. Tevens kunt u bij ons verhuisdozen aanschaffen. Voor ieder meubelstuk hebben wij een passende oplossing. Zo weet u zeker dat uw spullen goed beschermd onze opslag in gaan.

Tijdelijke inboedelopslag in verhuiscontainer

Klaar met inpakken? Dan komen wij de containers weer ophalen en zorgen wij voor opslag in ons verwarmde en beveiligde magazijn. Hier kunnen de opslagcontainers zo lang staan als u wilt: van één dag tot een onbeperkte duur. Heeft u uw spullen weer nodig, dan brengen wij uw containers naar uw nieuwe adres en kunt u hier zelf uw spullen lossen. Zo zijn onze verhuiscontainers een kostengunstige oplossing, waarbij u wel geniet van de vele voordelen van professionele opslag.

Bomhof is de verhuizer voor u

Overigens kunt u het inpakken, laden, opslaan en lossen van uw inboedel ook volledig aan ons overlaten.Bomhof biedt namelijk veel extra’s als u wilt verhuizen. Ú bepaalt wat wij voor u gaan doen. Zo kunt u ons inzetten voor een volledig verzorgde verhuizing of alleen voor specifieke klussen, zoals het tijdelijk opslaan van uw inboedel. Als ervaren verhuizer is dit ons dagelijkse werk. Wij weten van aanpakken en helpen u graag.